banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BALCIOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE BURS MÜJDESİ

Kent Kulisi programında Neşe Yıldızhan ve Mehmet Fiskeci’in konuğu olan Mehmet Sabancı’nın dile getirdiği öğrencilerin burs konusuyla ilgili olarak yayına bağlanan Balcıoğlu, “Öncelikle sayın Mehmet Sabancı’ya çok teşekkür ediyorum bir büyüklük ve ağabeylik örneği göstererek dikkat çekmeye çalışıyor. İki program yada üç programdan beridir bu isteğini yineliyor. Ben bu ara seçim çalışmalarımı biliyorsunuz son 10 gün sahaya ineceğim demiştim. Şu anda benimde toplantım var ama bunu dinlemek istedim ve Mehmet beye şöyle bir müjde vermek istiyorum.

Biz seçimden sonra yani yılın başından itibaren yeni dönemde bu çocuklarımıza, bu gençlerimize, öğrencilerimize kendinin de desteğiyle, Dünya’nın yaşadığı bu ekonomik sıkıntı da Almanya dahil bu sıkıntılı günde biz bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Bu seçim heyecanı ve karmaşanın atlatılması için biz bunu organize etmiş ve öğrencilerimize müjdeyi vermiş olacağız diye düşünüyorum. Bu yayının yaptığınız için ve konuyu ısrarla gündeme taşıyan Sayın Sabancı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Sabancı da Balcıoğlu’na teşekkür ederek, “Ben bu konuda ümitsiz değilim. Bu konuda ilgilenecek isimler olduğunu düşünüyorum. Emin olun tepedeki isimlerden muhatap alınmadık ama siz ve sizin ekibinizden çok ümitliydim. Size de yakışan bir tarz ve davranış oldu. Ailenize şahsınıza ve Kahramanmaraş’ta ki vizyoner sanayicilik örneğinize yakışan bir durum oldu. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol