banner1451
banner1461

Bu şehri yönetmeye talip olan seçilmiş siyasiler veya atanmış bürokratlar kadar, kendi alanlarında, kendi sektörlerinde öne çıkmış, toplumun bir adım önündeki insanlar bizim insanlarımız.

Bizim geleceğimiz, bizim yarınlarımız. Başkanlarımızla, üniversitemiz, iş dünyamız, bürokratlarımızla, muhtarlarımızla, esnafımız ve basınımızla bu şehir her geçen gün yaşam kalitesini artırıyor ve bunu da hak ediyor.

Bu şehrin büyümesi, gelişmesi, güzelleşmesinde herkesin payı var.

*

Kuşkusuz hepsinin de ortak derdi davası, bu şehre hizmet etmek, insanların yaşamını kolaylaştırmak, yaşam standardını artırmak. Bu şehre ekonomik anlamda katma değer yaratanlar kadar, bürokrasi cenahında da ki buna son aylarda yeni atanan Valimiz sayın Ömer Faruk Coşkun ve emniyet  müdürümüz sayın Salim Cebeloğlu başta olmak üzere, şehrimizin huzuru, asayişi, kalkınması ve sosyal özgürlükleri için mücadele verdiklerine tanık oluyoruz.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Hayrettin Güngör’ün de hizmetleri anlamında sahada olması, bir bir hayata geçirmesi, şehrim adına sevindirici gelişmeler olarak yorumluyor, şehrimize son 3 aydır görev yapan valimiz Ömer Faruk Coşkun'a, emniyet müdürümüz Salim Cebeloğlu’na ve Başkan Hayrettin Güngör’e başarı dileklerimi gönderiyorum.

*

Ben siyasetçi değilim. İşadamıyım. Aynı zamanda da kentin en etkin sivil toplum kuruluşu olan Müstakil Sanayi İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanıyım. 

Bu, siyasetten ayrı düşünmemi, hareket etmemi gerektirmez. Hani diyorlar ya, hepimiz de aynı gemideyiz. Siyasetçisi, iş adamı, sivil toplum kuruluşu ve basın mensupları el ele verdiğimizde, hem şehrin tanıtımına katkı sunmak asıl derdimiz, niyetimiz, hem de bu şehrin değerlerine, gelenek ve göreneklerine saygı duyarak, toplumsal dayanışmayı artırmamız gerektiğini düşünüyorum.

*

Siyaset günümüz dünyasının olmazsa olmazı. Bu bakımdan, geçen hafta sonunda 3. olağan kongresinden ikinci dönem içinde çıkan, bir anlamda güven tazeleyen sayın Şahin Avşaroğlu kardeşimin kongresine gittim. Kalabalıktı, ilgi büyüktü.

Öte yandan, Cumhur ittifakının yereldeki önemli ismi, MHP Dulkadiroğlu İyçe Başkanı olarak yeniden güven tazeleyen Emrah Satıcı kardeşimi de unutmamak gerekiyor. Genç, idealist ve buşehir için heyecan duyanlardan. 

Kendilerini kutluyorum.

*

Tabi siyasiler kadar bürokratlarımızı, sivil toplum kurulu kanaat önderlerimizi de ziyaret ederek, hem MÜSİAD adına, hem yönetim kurulu başkanı olduğum alpedo@kervan adına çalışmalarımızı, icraatlarımızı anlatıyor, bu şehir için neler yapabilirizin tartışmasını, yorumlarını değerlendirmeye alıyoruz.

Çünkü bizim sevdamızı, tutkumuz Kahramanmaraş.

Kahramanmaraş için üretmeliyiz, Kahramanmaraş için istihdam sağlamalıyız, kalbimizin Kahramanmaraş için atmasını sağlayıp, bu şehri sayın Hayrettin Güngör’ün ifadesi ile marka şehir yapmalıyız!

Her şey memleketimiz için!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol