banner1482

Zaman hızlı akıyor, su gibi adeta. Üstelik de günler kısalmaya başladı ve insanlar zaman fukarası haline gelince, ne işe yetişebiliyor, ne aşa, ne de gündelik hayata!

Bir günümüz bir günle eşit değil. Farklı yerlere gidiyoruz, farklı mekânlarda ve zamanlarda farklı insanlarla karşılaşıyor, ya sevincimiz kat kat artıyor, da hüzne boğuluyoruz. Ama klasik cümledir hayat devam ediyor. Acısıyla tatlısıyla…

*

Önce dün yaşananlardan söz etmeliyim, bu şehrin değerli iş insanı, AS BETON yönetim kurulu başkanı, ki aynı zamanda MÜSİAD başkanlığı da yapmış A kalite isim ağabeyimiz, büyüğümüz Ali Cilve’yi kaybettik.

Şu bir ay içinde 2 Ali yıldız gibi kayıp gitti hayatımızdan. Eski milletvekili ve belediye başkanı merhum Ali Sezal’dan sonra, dün de bu şehrin kıymeti, beyefendisi Ali Cilve bizlere veda edince, ‘iyi insanlar erken gidiyorlar’ demek geliyor içimden. Ama vakit geldiği zaman ecel ne naz dinliyor, ne cilve, ne de ağa, bey…

Her iki büyüğüme rahmet diliyorum.

Gelen gidecek, konan göçecek. Hayatın değişmez kuralı bu.

Biraz geriye gidiyorum. Bizim niyetimiz, şehir ve ülke tanıtımına katkı sağlamak. Bunun farkında olan kurumlarımızdan biri de PTT oldu ve bizim adımıza özel pul çıkarttı. Ne kadar mutlu oldum, ne kadar duygulandım, anlatamam.

Evet, Kahramanmaraş bizim hassas noktamızı ve kırmızıçizgimiz. Şehrimin bizlere yüklediği sorumluluğun farkındayız ve bunun için gayret gösteriyoruz. Marifet iltifata tabidir diyenlerin mutlaka bir bildiği vardır diye düşünüyor, PTT’ye teşekkür ediyorum. Adıma çıkartılan özel pulların PTT şubelerinde özel olarak muhafaza edildiğini de belirtmeden geçemeyeceğim.

Geçen hafta sonu, MÜSİAD Genel Başkanı sayın Mahmut Asmalı şehrimizdeydi. Bizler de, eski MÜSİAD Başkanı olarak kendisini ve diğer konukları Kervanhan’da ağırladık.

MÜSİAD, sanayi ve iş dünyasına emek veren, ihracatıyla ekonomiye katkı sağlayan, istihdam ve yatırımları yanında insani ilişkilerine önem veren saygın bir sivil toplum kuruluşu.

Genel Başkan Mahmut Asmalı’yı bu anlamda tesislerimizde ağırlamaktan duyduğum onuru paylaşırken, kurumun ve sektörün bir parçası sıfatıyla her zaman üretenlerin yanındayız.

*

Geçen haftaya damgasını vuran bir başka mesele daha vardı ki, beni her zaman duygulandırmış, heyecanlandırmıştır.

Bendeniz, şehit ve gazi aile çocuklarının ‘Sami dedesi’ olarak onların mutluluğuna ortak olmak, gözlerindeki sevinci ve ışığı yakalamak beni mutlu ediyor. EXPO içerisindeki eğlence merkezine götürdüm, onlarla beraber çocuk oldum, onlarla birlikte hüzünlenip, onlarla birlikte eğlendim.

Bu benim için de ciddi bir moral ve motivasyon olmuştu.

*

Daha güzel ve sağlıklı günlerde buluşmak üzere, 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol