YEDİ HİLAL VE CİHANNÜMA DERNEKLERİ, REKTÖR CAN’I ZİYARET ETTİ

YAŞAM

Yedi Hilal Derneği Kahramanmaraş Şubesi ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

KSÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarette KSÜ Rektörlüğüne atanması münasebetiyle Prof. Dr. Niyazi Can’ı tebrik eden dernek üyeleri, Rektörlük görevinin KSÜ, Kahramanmaraş ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade eden Rektör Can, iyi dilekleri ve destek mesajları için Yedi Hilal Derneği ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Kahramanmaraş Şube yöneticilerine teşekkür etti. Rektör Can, “Rektörlük görevine atandığımız ilk günden bu yana Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin büyük teveccühüyle karşılaştık. İnşallah bu birlik ve beraberlik atmosferi üniversitemizi, şehrimiz ve ülkemize katma değer sağlama noktasında daha ileri aşamalara taşımamıza vesile olacaktır.” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.