VEYSİ KAYNAK'IN OĞLUNUN DÜĞÜNÜ

YAŞAM

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ın oğlu Yusuf Kenan Kaynak ile Ayşe Bilge Öztürk, çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde dünya evine girdi. AK Parti milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, kendisi gibi avukat olan oğlu Yusuf Kenan Kaynak’ı meslektaşı Ayşe Bilge Öztürk ile evlendirdi.

 Veysi Kaynak ve Şule Kaynak'ın oğulları Yusuf Kaynak ile MHP Bursa eski il başkanlarından Necati Uğur Öztürk ve Nursel Öztürk'ün kızları Bilge Öztürk ile hayatını birleştirdi. Müstakbel çiftin kına eğlencesi ise önceki günlerde Bursa Gönlüferah City Otel’de yapılmıştı

YILIN DÜĞÜNÜ GİBİYDİ

Düğünün açılış konuşmasını yapan, bir anlamda konuklara ev sahipliği yapan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, evliliğin kutsiyetinden söz etti, genç çiftlere mutluluklar diledi.

Nisan ayının son günü olan Pazar günü, KAFUM’daki düğüne çok sayıda bürokrat, siyasetçi, işadamı, belediye başkanı, sivil toplum kuruluş önderleri, esnaf, işadamları ve basın mensupları katılırken, ‘yılın düğünü’ adı verilen düğün ihtişamı,  ikramları, canlı müziği ile siyasete damgasını vurdu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.