ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLELİM, O KADAR!

YAŞAM

15 Temmuz’da gerçekleştirilen, ancak milli iradenin ülkeye sahip çıkmasıyla başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi sonrası, vatandaşın demokrasi nöbeti devam ederken, Türk bayrağı ile donattığı arabası ile kent içinde tur atan, işyerine bile kırmızı beyazlı renklerle gidip gelen Gençlik Hizmetleri Spor İl Şube Müdürü Mustafa Arguz, birlik ve beraberliğe ene çok ihtiyaç duyduğumuz bu günde milli duyguların zirve yaptığını söyledi.

 Sivil toplum kuruluşları, medya, bürokrat ve vatandaşlar demokrasiye sahip çıkma adına kent merkezindeki Demokrasi Meydanını doldururken, bu coşkuya, bu sahiplenmeye destek verenlerden biri de Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü oldu.

TÜRK BAYRAĞI TİŞÖRTÜ VE ŞAPKASI

Şube Müdürü Mustafa Arguz, özel aracını büyük boy Türk bayrağı ile süsleyerek, vatandaşların duygularına tercüman olan üzerine yazdırdığı ‘Detaya gerek yok!’ ve ‘Öleceksek bu topraklarda adam gibi ölelim, o kadar’ yazdırması dikkat çekti.

Kıyafeti ile de dikkatleri üzerine toplayan, caddede, sokakta milli duyguları kabarmış insanların ilgisini üzerine çeken Arguz, 7/24 demokrasi nöbetine devam edeceğinin de altını çizdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.