MADO ANKARA MÜDÜRÜ AKPINAR, “MARKA OLMANIN SORUMLULUĞUNU BİLİYORUZ”

YAŞAM

22 ülkeye dondurma satarak bir Dünya markası olan Mado yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Ankara’nın da en güzel ve en nezih mekânlarından Mado Çukurambar müşteri memnuniyetine ve tatlara verdiği önemi kanıtlamaya devam ediyor.

  Mado Çukurambar’a gelen her misafir’e kapı girişine koyduğu stant’ta Kahramanmaraş’tan getirilen Mado’nun çiftliklerinde üretilen özel keçi sütü ile Maraş Dondurmasını külahta ücretsiz ikram ediliyor.

 Mado Ankara Müdürü Fatih Akpınar yaptığı açıklamada; Mado Çukurambar olarak Kahramanmaraş’ın en güzel tatlarını en kaliteli sunumuyla misafirlerimize ikram ederek bu günlere gelen Mado Çukurambar marka oluşunun sorumluluğunu bildiği için misafirlerimize sunduğumuz dondurma, tatlı, yöresel yemek ve pasta çeşitlerimizle hem tat hem de kalite olarak çok iddialıyız. Kahramanmaraşın en güzel tatlılarını Ankaralılara tattırmak için çeşitli sürprizlerimizin yanında mekânımıza gelen her müşterimize girişe koyduğumuz stant’ta hoş geldiniz dondurması ikram ediyoruz. Bundan sonrada Mado Çukurambar olarak önümüzde ki zamanlarda Ankaralılara tattırmak istediğimiz Kahramanmaraş'ın leziz yemeklerini ve tatlılarını girişe kurduğumuz stantlarımızda tüm misafirlerimize ücretsiz olarak ikram edeceğiz.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.