KUZEY ÇEVRE YOLU VE AĞCALI REKREASYONU

YAŞAM

Her ne kadar Belediye tarafından haberi gazete ve sitelere servis edildiyse de, birçok vatandaşımızın net bilgi ve görüntüsünden yoksundu. Bilgileri tazelemek adına yazıyoruz, Ahırdağı Caddesi, diğer adıyla Kuzey Çevre Yolu, Dulkadiroğlu ile Onikişubat ilçesini birbirine bağlayan yol olacak. Ve Kazma bağlarına kadar uzanacak. Bu yol bittiğinde, trafiğe açıldığında trafik geniş ölçüde rahatlayacak, nefes alacak. Konuştuğumuz insanlar, bu meselede Başkan Erkoç’un hakkını teslim etmeden yapamıyorlar.

 VE AĞCALI REKREASYON ALANI.

Rekreasyon İngilizce bir kelime. Recreation… Anlamı: insanların boş zamanlarında, eğlence ve spor amacı ile gönüllü olarak katıldıkları faaliyetler, yeniden yapmak…

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, insan hayatına ayrı bir önem veriyor. Yaşanabilir kent için kolları sıvadığında, bu tür yatırımlar, projeler aklında vardı zaten. Şimdi bunlar hayata geçiriliyor bir bir.

Çalışanlardan dinledik, Başkan Erkoç da sık sık gelerek çalışmaları yerinde inceliyor.  Doğrusu hayran kaldık. Bittiğinde, mükemmel bir sosyal yaşam alanı olacak.

Sümbüllü Vadisine inerken Akdo Kavşağı denilen alandaki yeni düzenlemeyi, trafiği rahatlatma açısından kayda değer bulduk. Muhtarın Başkan Erkoç’a olan tebrik pankartı duruyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.