KERVANCIOĞLU’NDAN GAZİ AİLESİNE VEFA ZİYARETİ

YAŞAM

kervan@alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, 11.09.1994 Hakkari Çukurca’da terör örgütünün döşedi mayına aracın çarpması sonucu yaralanan Gazi Resul Üzüm’ün ailesini ziyaret ederek, eşi zahide Üzüm’ün anneler gününü kutladı.

Toplumsal duyarlılık ve hassasiyet yanında, toplumsal dayanışma ayı mübarek ramazana denk gelen anneler günü sebebiyle, kervan@elpedo yönetim kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, beraberinde gaziler dernek başkanı Yunus Karaman da olduğu halde gazi ailesini ziyaret etti, ailenin, annenin anneler gününü kutladı.

“Gazimize ve ailesine sağlıklar dileriz!” diyen Kervancıoğlu, ananelerin en kutsal varlıklar olduğuna dikkat çekerek, hediyesini gazi eşi Zahide Üzüm’e takdim etti.

SAMİ BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUZ, SAĞ OLSUN!

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden gazi Resul Üzüm; “Sayın Sami Kervancıoğlu ziyaretin dolayı teşekkür ederiz çok mutlu olduk. Allah razı olsun bu güzel günde bizleri onurlandırdınız.” diye konuştu.

KARAMAN; SAMİ BEY BU ŞEHRİN DEĞERİ

Kervancıoğlu ile birlikte gazi ailesini ziyarette yer alan Gaziler Derneği Başkanı Yunus Karaman ise Başkan Sami Kervancıoğlu’nu bu şehrin bir değeri olarak yorumladı, samimi ziyareti ve sohbeti için teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.