BİNİCİ, “BİZ PAZARCIK SEVDALISIYIZ!”

YAŞAM

Aslen Pazarcık Emiroğlu köyünden olan inşaat mühendisi Gökhan Binici, Belediye Başkan Aday adayı olduğu Pazarcık’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu.

  Büyükşehir belediyesinde iken Adalet ve Kalkınma Partisinden (AK Parti) Pazarcık İlçe Belediye Başkan aday adaylığı için çok sevdiği ilçesine hizmet etmek amacıyla istifasını veren Gökhan Binici’yi halk bağrına basarken, Gökhan Binici projeleri ile geleceğini, ilçenin sorunlarını bildiğini, çözümleri, vatandaşın talep ve istekleri doğrultusunda, ortak akıl ile belediyeyi yöneteceklerini söyledi ve “Biz Pazarcık’a sevdalıyız. Hizmet etmek için aday adayı oldum. Desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum!” diye konuştu.

BİNİCİ, ŞEHİT BABASINI UNUTMADI

Bugün itibariyle yaklaşık 40 bin seçmeni olan ilçeye yönelik projeler hazırladığını söyleyen başkan aday adayı Binici, esnaf ziyaretleri sırasında, geçtiğimiz yılda teröre şehit düşen merhum Mustafa Katırlı’nın babası Ali Katırlı’yı da ziyaret etmeyi unutmadı. Ali Katırlı, bu ziyaretten memnun olduğunu belirterek, “Allah kimseye evlat acısı vermesin ve Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin” dedi.

Başkan aday adayı Binici, ilerleyen günlerde bu ziyaretlerini sıklaştıracağını sözlerine ekledi.

  
 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.