BAŞKAN ERKOÇ, “YEDiKUYU’LAR KAYAK MERKEZİ OLACAK!”

YAŞAM

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kar Şenlikleri, her yıl olduğu gibi bu şenlikte de ilginç görüntülere sahne oldu. Dulkdiroğlu Belediyesi ile Dulkadiroğlu Kaymakamlığının birlikte organize ettiği kar festivaline ilgi ve katkılım her zamanki gibi fazla olurken, siyasilere kadar vatandaşlar da büyük rağbet gösterdiler.

 Festivalin açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay’ın açılış konuşmasından sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehnmet Erkoç, şenliğin her geçen yıl daha da büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Başkan Erkoç, Yedikuyular’ı kayak merkezi yapabilmek için zaman ve uğraş verdiklerini belirterek, bu yılın sonunda, önümüzdeki kar festivalinde bu alanın tamamen kış turizm merkezi olacağını ileri sürdü; “Buna dair çalışmalarımız devam ediyor. Projelendirdik. Yedikuyular kayak merkezi tamamlandığında, çevre illerden de çok sayıda vatandaşlarımızın buraya geleceğini sanıyoruz” dedi.

Vatandaşlara Belediyece çay, tatlı ve sucuk-ekmek ikram edilirken, Başkan Erkoç ve eşi kayak motoru ile alanda tur attılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.