1,5 DÖNÜMLÜK TARLA YÜZÜNDEN!

YAŞAM

Kılılı Mahallesi civarında iki maden ocağı var. İkisi de güçlü marka ve firmalar. Her ikisi de yol malzemesi üretip satıyorlar ve aralarında müthiş bir de rekabet mevcut. Malzemeyi üretmek bir yana, bunu satmak, sahibine ulaştırmak önemli iken, 32 dönümlük bir tarla içinden geçen yol, iki firmayı birbirine adeta düşman etti.

 Biri yaklaşık 1,5 dönümlük tarla içinden 150 metrelik alanı parası ile aldığını, yolu kullanma haklarının kendilerine ait olduğunu iddia ederken, sözü edilen tarlada 400’ün üzerinde hissedarın bulunduğu da ayrı bir gerçek.

Çullu ve Hasanağa Mahalleleri arasındaki tarlada hissesi olanlar rakip firma tarafından 1,5 dönümlük alanın gasp edildiğini ileri sürerken, biri de geçtiğimiz günlerde Adana yolunu trafiğe kapattı, yerel yöneticilerin yanlı hareket ettiğini kaydederek, bu meseleye bir çözüm bulunmasını istediler.

Anlaşılan o ki bu tarla her iki tarafı uzlaşmaya götürmez ise, istenmeyen hadiseler çıkabilir. Çünkü her iki firma yetkili ve çalışanları tedirgin, gergin… 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.