BAYDEMİRLİ GÜREŞE HAZIR!

SPOR

Merkezde güreşin kalbi olarak bilinen Boyalı’dan sonra güreşseverler şimdi de Baydemirli’deki yarın yapılacak olan kıran kırana güreşlerle keyifli saatler geçirecekler.

Dulkadiroğlu Belediye destekli, Belediye Başkanvekili, güreşlerin tüm masraflarını karşılayacak olan gönül adamı Latif Öztürk’ün organizesinde gerçekleşen ve günler öncesinden hazırlanan alanda yapılacak güreşlere katılımın yoğun olması bekleniyor.

Bölgenin dört bir yanından gelecek yaklaşık 400 güreşçi ve 600 bin lira ödül dağıtımlı güreşler Baydemirli sahasında, saat 10’da başlayacak.

Başkan Latif Öztürk, öğle arasında 5.000 kişiyle yemek servisinin de yapılacağını, bunun için 2 tosun  kestiklerini, misafirlere hizmet için herşeyi seferber ettiklerini sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.