ŞEKER; “KARINCA FİLE DİKLENSE NE KAZANIR”

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat ilçe başkanlığı gündeme ilişkin yazılı basın açıklaması yayınlayarak, onur, şeref, haysiyet ve dürüstlüğün anlamı değişmediyse sözlerimi herkes anlıyor demek olduğunu ifade etti.

 MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker imzası ile gönderilen yazılı basın açıklamasında aşu görüşlere yer verildi.

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve onun yol arkadaşları olan bizler; "Önce, Ülkem ve Milletim sonra, partim ve ben" anlayışını kendisine düstur yapan yüce bir davaya mensubuz.

Bu ara dikkatim; milletvekili sıralamasına giremeyip tutum ve davranışları değişenlerdedir.

Seçim döneminde "Lidere sadakat şereftir" diyen zatlar şimdi Lider gitmelidir diyorlar. Bu samimiyetsiz olduklarını açık bir şekilde ortaya koymaktadır.

Yönetimden ve belirli makamlardan istifa eden kişiler, zaten sonucu kabullenmiş gibi hiç bir seçim çalışmalarına katılmayıp köşelerine oturmayı tercih etmiş, algı operasyonlarına bu arkadaşlarımız bugüne has değil önceden kapılmışlardır.

Son günlerde bu gibi şahıslar boy göstermeye başlamıştır. Bu durumlarda duruşumuz her zaman dik olacaktır. Şimdi genel başkan değişmeli diyenlerle birlikte algı yönetenler dün bizimle hareket etmedikleri gibi şimdi de Genel Başkanımız ve Genel Merkez politikalarını eleştirmek bu gibi şahısların haddi ve hakkı değildir. Belki bu insanlar arasında MHP’ye oy vermeyenler bile vardır.

BİZ LİDERİMİZİN ARKASINDAYIZ VE HER DAİM YANINDAYIZ!

Algı operasyonu ve istifalar ile Milliyetçi Hareket Partisini yok etmek için harekete geçen ahlaksızların, partimizi sonu belli olmayan yollara sürüklemek isteyenlere sesleniyorum;

Bizler dava adamıyız, dava ne alınır ne satılır! Biz bu çileye Allah rızası için talip olduk. Amacımız ve derdimiz Aziz Türk Milletine hizmettir, bunun dışında hiçbir amacımız yoktur. Bunun dışında amaç güdenler zaten gitmiştir. Karanlık kampanyalara rağmen üç hilale oy veren 5,5 milyonu aşkın milli ve yiğit kardeşe sahibiz ve bundan gurur duyuyoruz.

İstemediğimiz bir olaydır ama Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin her türlü çağrısına rağmen akp’nin sürdürdüğü bu yanlış politika başımıza korkuyoruzki büyük bir musibet getirecektir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin akp’nin yanlış politikaları konusundaki uyarısında da dün olduğu gibi bugünde haklı çıkacaktır. İlerleyen günlerde üzerimizdeki bu algı operasyonları hızla devam edecektir, 47 yıllık aziz davayı savunan ve bu davanın neferi olan, bu davanın yanındayım diyen kıymetli dava arkadaşlarımızın sabırla sükunetle bekleyeceğinden şüphemiz yoktur. Üzerimizde oynanan bu kirli oyunlara MHP olarak bir dur demenin vakti gelmiştir. Başbuğumuzun ömrünü verdiği bu dava elbet birgün hak yola ulaşacaktır. Bu yolda sizlere ihtiyaç vardır. Hira dağı kadar müslüman olan biz MHP’liler 9 ışık rehberliğinde, Turan yolundaki yürüyüşümüz dosta güven, düşmana korku arada kalmışlara şaşkınlık veriyor. Liderimizle iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz! Biz bu fikrimizden asla vazgeçmeyeceğiz, liderimizin ve teşkilatımızın her daim yanında olacağız.

Sizlerin inadına yaşasın Türk Milliyetçiliği, yaşasın Büyük Turan Ülkümüz, yaşasın Milliyetçi-Ülkücü hareketimiz!

VAR OLSUN LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ!

Ve sözlerimi Sevgili Genel Başkanımız, Saygıdeğer Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin sözleriyle bitirmek isterim;

 

"Serçe kuşu dağdan kalksa ne yazar, tavşan dağa küsse, karınca file diklense ne kazanır!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.