İYİ PARTİ İL BAŞKANI TEKEREK, ŞANLIURFA İL KONGRESİNDE

SİYASET

Seçim takviminin belirlenmesinden sonra siyasi hareketlilik her geçen gün ivme kazanırken, yerelde de siyasi parti temsilcileri sahadan çıkmıyor. Bu bağlamda İYİ PARTİ Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’in onur konuğu olarak davet edildiği Şanlıurfa il kongresine katıldı.

Şanlıurfa il kongresi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’ in katılımıyla başladı. Coşkulu bir kalabalığa seslenen İYİ PARTİ Lideri Meral Akşener, 1950 yılında demokrat Parti lideri merhum Adnan Menderes’in sloganı olan ‘yeter! Söz milletin!’ diyerek kalabalığa seslendi, artık yolun sonuna gelindiğini, bu iktidarın gidici olduğuna yer verdi.

Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Tekerek de ekibiyle birlikte kongreye katılırken, tek listeyle giren İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Sadık Köroğlu’na destek için kongrede ekibi ile yer alan il başkanları arasındaydı.

Kongrede konuşan Genel Başkan Meral Akşener, ülke gündemini değerlendirirken, Şanlıurfa’nın eğitim, tarım, sanayi ve sağlık alanındaki sorunlarına da değindi ve 6’lı masanın halkın umudu olduğuna işaret etti, ‘az kaldı’ diyerek iktidarı eleştiri bombardumanına tuttu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.