HÜDANUR AKBABA, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU

SİYASET

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler için siyasi partilerin aday adayları başvurularını gerçekleşirken, bu kervana katılan bir başka isim Hüdanur AKBABA oldu. Hüdanur Akbaba, AK Parti’den siyaseti düşündüğünü söyledi.

“Memleketim olan Kahramanmaraş'la birlikte 11 ilimizde meydana gelen asrın felaketinde sevdiklerimizi Şehit vermemizin derin acısını hep birlikte yaşıyoruz!” diyen AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Hüdanur Akbaba, yaptığı açıklamada; “Bu zorlu süreçte birlik ve beraberliğin Türk Milletine ne denli yakıştığını görmekteyiz. Bizler milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak, ufkunu aydınlatacak, önünü açacak ve huzura kavuşturacak güçlü nesiller yetiştiğine inanarak, yaraları sararak, ısrarla, kararlılıkla ve büyük bir inançla diyeceğiz ki:  “Ses Ver Türkiye”, “Sesime Kulak Ver Türkiye”  Durmayacağız, beklemeyeceğiz, gecikmeyeceğiz ve asla ihmal etmeyeceğiz!” dedi.

Aday adayı mimar Akbaba, “Her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz ve her eli tutacağız. Kendini aşmış, sağduyulu, olgun bir bakışa sahip, idealleri berrak, milliyetçiliği şuurla benimsemiş, fedakar siyasetçi olarak şehrime, insanlarımıza hizmet etmeyi Rabbim bize nasip etsin!” diye konuştu.

HÜDANUR AKBABA KİM?

06.05.2003 doğumlu, AKBABA ailesinin ilk kız torunu, 4 kardeşin en büyüğü. Akşemseddin İmam hatip Ortaokulu. Kadriye Çalık Anadolu Lisesi. 2021-2022 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yabancı Dil Yüksekokulu. 2021-2023 Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü. 2022- Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.