Gürbak görevinin başında!

SİYASET

Yaklaşık bir ay kadar önce, yoğun işlerini ve sağlık sorunlarını ileri sürerek, uzun senelerini verdiği DYP ve DP çatısı altında sürdürdüğü siyasete nokta koymak isteyen Hüseyin Gürbak, son olarak Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanlığından istifa etmişse de, genel merkezin ricası ile kabul edilmeyen dilekçesi ardından, kararsızlığını korusa da DP merkez ilçe başkanı olarak görevine devam ettiğini söyledi.

 İstifa dilekçesi ardından kendisini DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın aradığını, kendisi ile çalışmaktan memnun olduklarını ve dilekçesinin yürürlüğe konulmayacağını belirtmesi üzerine, şimdilik görevi sürdürmeye karar verdiğini belirten Gürbak, başka bir partiye geçmek gibi niyet ve heyecanının olmadığını da sözlerine ekledi.

Gürbak, KİMLİK GAZETESİ sahibi Mehmet Fiskeci’ye, “Biliyorsun, bu partiye senelerimi verdim. Ancak yoruldum, fakat dilekçem genel merkezce kabul görmedi, yola devam kararı aldım. Ki en önemlisi, genel başkanımız sayın Gültekin Uysal’ın ricasını kıramadım.” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.