BERTİZ SPOR NETİCEYE ULAŞTI

SİYASET

17 Kasım Tarihinde Bertiz Spor Kulübü Başkanı Sayın Fatih Yıldız ve yönetimi Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Habibe Öçal Hanımefendiyle birlikte Bertiz bölgesi ziyareti yapmışlardı, ziyarette vatandaşlarımız İnşatı yarım kalan Başdervişli lisesini ve çatlamış tehlike arz eden istinat duvarını gündeme getirmişlerdi. Bu sorunları dinleyen Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Sayın Habibe Öçal inşallah kısa zamanda bu sorunları çözeceğiz diye söz vermişti.

19 Kasım Tarihinde Ankara’ya dönen Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Habibe Öçal Millî Eğitim Bakanlığı ile görüşerek 800.000 tl lil istinat duvarı ödeneğinin onaylandığını Özel Kalemi aracılığıyla  arayarak Bertiz’li hemşehrilerimizi bilgilendirmiştir.

Futbol dünyasında güzide yeri olan Bertiz Spor Kulübü saha dışında da bölgesinin sorunlarını dile getirerek çözüm araması Kamuoyunda takdir görüyor.

Görüşlerine başvurduğumuz Bertiz Spor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız Başdervişli okulu'nun istinat duvarı tehlike arz etmekteydi. Vekilimiz bizi kırmadı ve Bertiz Bölgemizin sorunlarını yerinde görmek üzere bir gezi planladik.

Sorunlari yerinde goren vekilimizin bu kadar kısa surede bu sorunu çözmesi Bizleri cok memnun etmişlerdir. Bu vesileyle Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Habibe Öçal’a ilgi ve alakalarından  dolayı çok teşekkür ediyoruz dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.