BAŞKAN AKPINAR: HALKIN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ

SİYASET

Mehmet Akpınar mahalle buluşmaları kapsamında bu hafta Maksutuşağı Mahallesi’nde olacak. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar, göreve geldiği günden bu yana aralıksız sürdürdüğü mahalle buluşmalarına devam ediyor. Başkan Akpınar, 7 Ağustos Perşembe günü saat 16.00’da Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Maksutuşağı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelecek. Mahalle buluşmaları çerçevesinde düzenlenecek olan istişare ve değerlendirme toplantısı, Maksutuşağı Mahallesi’nde bulunan Cem Evi’nde gerçekleştirilecek.

BAŞKAN AKPINAR’DAN MAKSUTUŞAĞI MAHALLESİ’NE ZİYARET

Vatandaşla birebir temas kurmaya, yerel sorunları yerinde dinlemeye ve çözümler üretmeye büyük önem veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bu haftaki mahalle buluşmasını Maksutuşağı Mahallesi'nde gerçekleştirecek. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ın yanı sıra başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de katılacak. Böylece vatandaşların dile getirdiği sorunlar, doğrudan yetkililer tarafından dinlenecek ve çözüme kavuşturulacak.

SORUNLAR MASAYA YATIRILACAK, ÇÖZÜMLER YERİNDE ÜRETİLECEK

Toplantı kapsamında mahalle sakinleri altyapı, üstyapı, temizlik hizmetleri, sosyal belediyecilik faaliyetleri ve mahalleye dair diğer tüm konularda taleplerini iletebilecek. Başkan Akpınar ve belediye ekibi, vatandaşların ilettiği her talep ve sorunu tek tek not alarak, çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyecek. Bu kapsamda Maksutuşağı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, sorunlarını doğrudan yetkililere iletme imkanı bulacak.

MEHMET AKPINAR: “VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK”

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, mahalle buluşmalarının sadece bir dinleme süreci olmadığını, aynı zamanda ilçenin yönetiminde katılımcılığı güçlendiren önemli bir adım olduğunu vurguladı. Başkan Akpınar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Dulkadiroğlu’nda hizmeti halkımızla birlikte şekillendiriyoruz. Mahalle buluşmalarımız sayesinde hem vatandaşlarımızla birebir temas kuruyoruz hem de onların taleplerini doğrudan alıyoruz. Maksutuşağı Mahallesi’nde de yine hemşehrilerimizle istişare ederek, sorunlarını ve beklentilerini dinleyeceğiz. Bu talepler bizim hizmet yol haritamız olacak.”

HER HAFTA FARKLI BİR MAHALLEDE

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle buluşmaları, her hafta farklı bir mahallede düzenleniyor. Böylece belediye, ilçenin dört bir yanına eşit hizmet götürmeyi ve halkın taleplerine doğrudan yanıt vermeyi amaçlıyor. Bu süreçte vatandaşlar sadece şikayetlerini dile getirmekle kalmıyor, aynı zamanda önerilerini de paylaşarak yerel yönetimin şekillenmesine katkı sunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.