40’A BİR ADIM KALDI

ÖZEL HABER

İnsanların yaşamları boyunca unutamadıkları özel günler vardır. Ki doğum günleri bunların başında gelir. Geçmiş hatırlanır, hatıralar tazelenir, pasatalar kesilirken, sağlıklı ve uzun ömürler dilenir. Öyle ki artık günlük hayatta doğum günleri kutlamak bir gelenek, bir alışkanlık haline geldi.

 Doğum günü kutlananlardan biri de Ziraat Odası Dulkadiroğlu Başkanı Mehmet Çetinkaya idi.

Çetinkaya, kırka’ merdiven dayadı, diğer deyimle 39 yaşına girdi. 

 

 

Kimlik Gazetesinde, Ankara’da ikamet eden, aslen Göksun’lu olan, TETAŞ eski genel müdürlerinden merhum Hacı Duran Gökkaya’nın vefalı evladı Murathan Gökkaya, arkadaşının doğum gününü kutladı.

 

 

Duygulanan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, kadim dostum dediği Gökkaya’ya teşekkür ederken, arkadaşı ve dostlarına teşekkür etti ve nice sağlık dolu günler temennisi ile pastasını yedi.

MURATHAN GÖKKAYA’DAN FİSKECİYE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

İşadamı, Göksun ilçemizin medarı iftiharı Murathan Gökkaya, aynı gün akşam Kimlik Gazetesini ziyarette, birkaç gün geçmiş olsa da, Gazete sahibi Mehmet Fiskeci’nin doğum gününü pasta ile kutlayanlar arasına katıldı.

 

 

Biz de, KİMLİK GAZETESİ olarak, sevgili Mehmet Çetinkaya’ya nice seneler dilerken, nezaketinden ötürü sevgili Gökkaya’ya teşekkür ediyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.