TÜM ALKIŞLAR ŞERBETÇİ'NİN!

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın 26 yıldır özlemini çektiği 1. Lig artık çok yakın. FaturaVizyon sayesinde geçtiğimiz yıl şampiyon olan bu yıl da PTT 1. Lig yolunda büyük bir avantajı bulunan Kahramanmaraşspor’a şu ana kadar sadece duyarlı birkaç iş adamı hatrı sayılır destek verdi. Günlük kazancı dahi trilyonları bulan, sayısız fabrikaları olan ve her yıl vergi rekortmenleri olan iş adamları destek vermezken, hayır sever bir işadamı geldi ve herkese örnek olacak bir destek verdi. Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın başlattığı bu akımda örnek olacak isim Haluk Şerbetçi oldu.

 Bu  akıma son olarak işadamları da katıldı, TSO  önderliğinde toplanan ve kulüp yöneticilerine teslim edilen 260 bin lira, futbolculara, yöneticilere doping etkisi yaptı.

Bu destek  bir defalığına değil, sürekli olursa takım da o denli başarıdan başarıya koyar.

Her zaman takıma destekleriyle biline işadamı Haluk Şerbetçi ilk önce Nazilli maçına prim verdi. Kımrızı-beyazlılar kaybetti ama Haluk Şerbetçi bir müjde daha verdi. "Yenilse bile ben Kahramanmaraşspor’a destek olacağım Pendik maçı için primim geçerli" dedi. Sonuçta söz konusu bu şehrin en büyük değerlerinden biri olan Kahramanmaraşspor’du ve Haluk Şerbetçi kendisine yakıştığı gibi gerçek bir Kahramanmaraşlı olduğunu yine gösterdi.


Şerbetçi hem takıma prim verdi, hem de İstanbul’a giden kırmızı-beyazlı taraftarların yemek ve bilet paraları gibi masraflarını karşıladı. Belediye Başkanı Poyraz her zaman taraftarlara sonsuz destek veriyor. Otobüsler takım nereye giderse gidiyor.

Teşekkürler Şerbetçi, sağolasın başkanım Poyraz!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.