TIRMANMADIK DUVAR, ÇIKMADIK AĞAÇ BIRAKMADIK!

GÜNCEL

Büyük Birlik Partisi teşkilatının geçtiğimiz hafta sonunda topluca partideki görevlerinden istifa etmeleri üzerine, haftanın ilk günü partideki yeni oluşumla birlikte, biri durum değerlendirilmesinde bulunmak üzere Kimlik Gazetesini ziyaret eden partinin eski değil, partide çalışırken, Muhsin Yazıcıoğlu’nun bayrağını yere düşürmemek adına eskimeyen değerleri, siyasetten kopmadıklarını, ancak herhangi bir partiye gitmek, güzergâh değiştirmek gibi niyetlerinin de olmadığını söylediler.

 Partiye 20 yılını veren eski il başkanlarından Bekir Kılıç, partinin emektarlarından eski merkez ilçe başkanı Hayrettin Arslanhan ve yine partinin ağır toplarından Mehmet Ali Saman ile birlikte Kimlik Gazetesinde, gazete sahibi Mehmet Fiskeci ile kahvaltı masasında gündemi konuştular, tartıştılar.



Kendilerine özgü bir ekipleri olduklarını, ekip çalışması yaptıklarını ve yapacaklarını söyleyen BBP eski il başkanı Bekir Kılıç,Biz merkezde, ilçe ve beldedeki arkadaşlarla birlikte hareket ediyoruz. Hatta zaman zaman bu ekiple, bu gurupla kendi aramızda toplanıyor, neler yapabileceğimizi tartışıyoruz. Bu davaya, bu misyona, bu partiye yıllarımızı verdik, yeri geldi tırmanamadık duvar, çıkmadık ağaç bırakmadık. Kapı kapı dolaştık, hal hatır sorduk, insanların ellerini sıktık, dertlerini dinledik. Hep sahada olduk, tribün bize göre değildi zaten” derken, Hayrettin Arslanhan ve Mehmet Ali Saman da Kılıç’ı desteklere cümlelerle tadına doyum olmayan bir sohbete eşlik ederken; biri meseleye açıklık getirmek için de, “Parti kira kontratı bizim üzerimizde idi. Evden çıktığımıza göre, kira kontratını iptal etmek, kapıyı kapalı tutmak, çekip gitmek ve nihayetinde bize ait özel eşyalarımızı alıp gitmek en doğal hakkımızdı, biz bunu yaptık. Kapıyı çilingirle açtıklarını söyleyen arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz!” demeyi ihmal etmediler.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.