SPOR ŞEHRİ KAHRAMANMARAŞ

GÜNCEL

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile futbolda bütünlüğü sağlayacaklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Kahramanmaraş’ı sporcu yuvası haline getireceğimizi söylemiştik. Bu sözümüzü yerine getirmek için çalışmalara başladık” dedi.

 Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın davetiyle Büyükşehir Belediyespor tesislerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hem Büyükşehir Belediyespor, hem de Kahramanmaraşspor’un antrenmanını izledi. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında da incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’ın sporcu kenti olması için projeler hazırlandığını ifade etti.

Yaz spor okullarında yüzlerce sporcu yetiştiğini kaydeden Başkan Erkoç, Kahramanmaraş’ın profesyonel kulüplerinin de bu konuda harekete geçtiğini kaydetti. Büyükşehir Belediyespor’un tüm branşlarda aktif bulunduğunu kaydeden Başkan Erkoç, yetenekli sporcuların Kahramanmaraş’ı tüm branşlarda temsil edeceğini anlattı

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.