ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE PSİKOLOG DESTEĞİ

GÜNCEL

Türkiye harp malulü gaziler şehit dul ve yetimleri derneği ile Kahramanmaraş asılsız ermeni idaalarıyla mücadele derneğinin ortaklaşa çalışması sonucunda psikolog T.Enver AĞAOĞLU şehit ailelere ve gazilere gönüllü psikolog desteği verdi.

 Türkiye harp malulü gaziler şehit dul ve yetimleri derneğinde bir araya gelen dernek üyeleri ile psikoloğ T.Enver AĞAOĞLU çok yararlı bir görüşme yaptı.

1990 lı yıllarda askerliğini Ast. olarak VAN da ve ÇUKURCA bölgesinde yaptığını ve çok sayıda yaralı askerlerle karşılaştığını bu insanların geçirmiş olduğu travmaları çok iyi bildiğini belirterek yaklaşık iki saat süren terapide şehit aileleri ve gazilerle tek konuşarak sorunların çözüm noktasına ilk adımı atmışlardır.
Psikoloğ
Ağaoğlu bundan sonraki süreçte şehit aileleri ve gazileri kendi psikolojik danışmanlık merkezinde sıra ile isteyen herkese ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti vereceğini bu hizmetin vatan uğruna canlarını uzuvlarını seve seve veren insanlara hizmet etmenin ve yardımcı olmanın kendisi için gurur verici olduğunu belirtmiştir.
Türkiye harp malulü ve gaziler şehit dul ve yetimleri derneği kahramanmaraş şube başkanı yunus karaman ise bu hizmetin bizler için çok önemli olduğunu şehit aileleri ve gazilerin psikolojik desteğe herşeyden daha fazla ihtiyacı olduğunu,daha sonraki yapılacak olan görüşmelerde daha iyi neticeler alınacağını belirtti.Hazırda olan üyeler ise bu desteğe çok ihtiyacı olduğunu ve hocamızla sürekli görüşmek istediklerini belirterek Kahramanmaraş asılsız ermeni idaalarıyla mücadele dernegi başkanı
Murat Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyesi psikolog T.Enver AĞAOGLUNA tüm şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür ettiğini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.