ÖZEL, GAZİ KIŞLASINDA!

ÖZEL, GAZİ KIŞLASINDA!
GÜNCEL

Bir dönemler Tuğgeneral olarak hizmet verdiği Kahramanmaraş’a seneler sonra Genelkurmay Başkanı olarak dönen Orgeneral Necdet Özel, Almanya tarafından patriot hava savunma sistemi kurulan Gazi Kışlası'nda incelemelerde bulundu.

 1997-1998 yılları arasında Kahramanmaraş’ta Tuğgeneral rütbesiyle görev yapan Necdet Özel, eski görev yerine Genel Kurmay Başkanı olarak gelirken, Kahramanmaraş'ta Almanya tarafından patriot hava savunma sistemi kurulan Gazi Kışlası'nda inceleme yaptı.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten ile birlikte dün Adana ve Gaziantep'te incelemelerde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, bu sabah helikopterlerle Kahramanmaraş'a geçti. Orgeneral Necdet Özel, 1995 yılında Tuğgeneralliğe terfi edip bu rütbede Kahramanmaraş 172'inci Zırhlı Tugay Komutanı olarak görev yaptığı Gazi Kışlası'na gitti. Almanya tarafından patriot hava savunma sistemleri kurulan Gazi Kışlası'nda bilgi alan Orgeneral Özel ile yanındaki komutanlar, daha sonra Kahramanmaraş Orduevi'ne gitti. Burada bir süre dinlenen Orgeneral Özel ve komutanlar, tekrar Gaziantep'e döndü.

Özel, incelemenin Suriye’den gelecek muhtemel saldırıları önlemek için incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldiğinin altını çizdi.