NİHAYET PATROİT FÜZEMİZ DE OLDU!

GÜNCEL

Bugünlerde Kahramanmaraş’ta herkes Almanya tarafından gönderilerek şehrimizde kurulacak olan patriot füze sistemini konuşuyor.

 NATO çerçevesinde Almanya’nın Türkiye’ye göndereceği iki adet patriot savunma füzesi sisteminin Kahramanmaraş civarında konuşlandırılması herkesi heyecanlandırmış görünüyor iken, Suriye sınırına yakınlığı ile bilinen füzelerin hangi bölgeye kurulacağı merak konusu olmaya devam ediyor.



Yerel yöneticiler ve bürokratlar bu konuda net bilgi vermez iken, sadece Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, hükümetin tasarrufu ve güvenlik amaçlı olduğundan halkımızın bu konuşlandırmayı saygı ile karşılayacağına işaret ederek; “Bizim açımızdan ne avantaj, ne dezavantaj” derken, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ise, “Ülkemizin güvenliği için patriot ve yabancı askerler kabulümüzdür. Devletine bağlı bir halk olduğumuz için, vatandaşlarımız gelecek yabancı askerlere karşı son derece sevgi ve saygı içerisinde ağırlayacaktır. Olumsuz bir durum olacağını düşünmüyorum!” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.