KUYUMCULAR ODASI’NDA DEĞİŞİM Mİ, DEVAM MI?

GÜNCEL

Kuyumcular Odası’nın seçimli olağan genel kurulu yarın (01.02.2026) gerçekleştirilecek. Arsan Center Laledan Düğün Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak olan seçimlerde, sektör temsilcileri yeni yönetimini belirlemek için sandık başına gidecek.

KUYUMCULAR ODASI’NDA BÜYÜK YARIŞ: SANDIKTA 3 ADAY!

Yaklaşık 15 yıldır oda başkanlığı görevini sürdüren Hacı Mustafa Öz, “Daha yapacak çok işimiz var” diyerek yeniden aday olurken “Artık değişim şart” sloganıyla Hacı Gülpak ve “Genç, dinamik ve vizyon sahibi bir yönetim için ben değil biz olacağız” diyerek adaylığını açıklayan Abdullah Küçükönder de başkanlık yarışında yer alıyor.

ALTIN DEĞERİNDE SEÇİM: KUYUMCULAR ODASI SANDIĞA GİDİYOR

Kahramanmaraş kuyumcular camiasında büyük heyecan oluşturan seçim öncesi kulis çalışmaları hız kazanırken, başkanlık yarışının çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Oy verme işleminin saat 17.00’de sona ermesinin ardından sandıkların açılmasıyla birlikte Kahramanmaraş Kuyumcular Odası’nın yeni başkanı belli olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.