KAYMAKAM SARIKAYA DERSANELERİ ZİYARET ETTİ

GÜNCEL

Pazarcık Kaymakamımız Mustafa SARIKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet KILIÇ ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman AKBABA, Pazar günü yapılacak olan YGS sınavı öncesinde dershanelerde eğitim gören öğrencilerimize motivasyon amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerin sorun, endişe ve beklentilerini dinleyen Kaymakam Sarıkaya kendilerine sınavda başarılar diledi.

 Pazarcık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı DOĞAKA’nın "Sınavı Kazanmam Sodes’e Bağlı " 2. proje kapsamında başarılı fakat maddi durumu iyi olmayan 180 öğrenciye eğitim imkânı sağladı.

 

Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya Dershaneler de hafta sonu YGS sınavına girecek öğrencileri ziyareti sırasında yaptığı açıklamada amaçlarının’’ okul dışında herhangi bir eğitim desteği alamayan, yardımcı kaynaklara ulaşamayan öğrencilere eğitim desteği vermek olduğunu kaydetti, Kaymakamlık olarak kendilerine dershane imkanı sağladığımız  öğrencilerimiz sınavlara daha iyi hazırlanmışlardır’’


 

Kaymakam Sarıkaya, açıklamasına şöyle devam etti. Öğrencilerin edindikleri bilgi ve deneyimle sınavdan başarıyla çıkacağına inandığını belirterek, öğrencilerimizin daha iyi eğitim kurumlarına yerleşmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.’diyen Sarıkaya sözlerini şöyle tamamladı’’Sınavı Başarmam Sodes'e Bağlı" projenin uygulama durumunu yerinde görmek ve ilçemizde sınava bu hafta sonu YGS sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dilemek amacıyla dershaneleri ziyaret ettiklerini söyledi.


 

Pazarcık FEM Dershanesi Müdürü Hasan Çelik ve öğretmenlerden öğrencilerin durumları ile bilgi alan Kaymakam Sarıkaya Dershanede öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. Daha sonra dershaneden ayrıldı.


 

Kaymakam Sarıkaya’nın Dershane ziyaretine İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Kılıç ve Kaymakamlık Yazı işleri müdürü Abdurrahman Akbaba eşlik etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.