CEVDET KUYBU, MHP TÜRKOĞLU İLÇEYE ADAY

GÜNCEL

Türkoğlu ilçesinin köklü ailelerinden olan turizmci Cevdet Kuybu, yarın yapılacak olan ilçe kongresi için aday olduğunu açıkladı.

 Melisa Tour firmasının da sahibi olan ve Türkoğlu İlçesinde çok sevilen Cevdet KUYBU adaylığı ile ilgili şunları açıkladı: “Partimiz MHP ülkemizin en köklü partisidir. Biz ekip olarak partimizi ilçemizde ve şehrimizde 1. Parti konumuna getirmek istiyoruz. Maalesef partimiz seçimlerden seçimlere açılmakta.  Oysa biz partimizi 365 gün 24 saat açık tutmak ve her zaman vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve gereğini yapmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara taşımak ve her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz.'' diyen MHP Türkoğlu ilçe Başkan adayı Cevdet Kuybu açıklamasını şöyle sürdürdü '' ilçemizde partimizi hak ettiği konuma getirmek istiyoruz. Eğer bu görevi başta delegelerimiz olmak üzere büyüklerimiz ve kamuoyu bizlere layık görürlerse onları mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

ADAY SAYISI İKİ’YE ÇIKTI

Halen ve yarın yapılacak MHP ilçe kongresinde mevcut aday Orhan Sarı’nın rakibi, hayli iddialı olan ve seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakılan Cevdet Kuybu’nun şansının yüksek olduğu söyleniyor.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.