ÇANAKKALE, BİR KAHRAMANLIK DESTANI

ÇANAKKALE, BİR KAHRAMANLIK DESTANI
GÜNCEL

Kahramanmaraş Sevdalıları Derneği (KASEV) Başkanı Gökhan Binici, Çanakkale Zaferi’nin 98. yıldönümü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 Başkan Gökhan Binici yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

Çanakkale Deniz Zaferi, tarihin yönünü değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten kaçınmayan Türk milletinin kahramanlık destanıdır.


Türk Milletinin yenilmezliğini, Ordumuzun azim ve iradesini aynı zamanda centilmenliğini tüm dünya'ya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir.

Aziz vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın ilelebet dalgalanması için birlik ve beraberlik içinde verilen bu mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, yeni nesillere bu bilinci aktarmayı, bizlere bu güzel vatanı emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz.

Türk milletin yeniden var oluşuna zemin hazırlayan bu büyük zaferin 98. yıldönümünde ülkemizin bağımsızlığı, bütünlüğü ve cumhuriyet uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan aziz şehitlerimizi ve Başta ulu önder Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum.