BİLGİLİ’DEN OKUMUŞ’A HAYIRLI OLSUN

GÜNCEL

Aslen Hartlap’lı olup, ticari faaliyetlerini Ankara’da sürdüren işadamı ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi Faruk Bilgili, arkadaşı, dostu Osman Okumuş’a bir nezakete ziyaretinde bulundu, seçime üç gün olmasına rağmen, seçimi kesin alabileceğine inandığı için ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

 Türkoğlu’ndaki seçim bürosunu ziyaret eden, burada arkadaşı, dostu AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okunmuş ile sohbet eden ve kendisine başarı dileyen Faruk Bilgili, “Osman Başkanımın yaptıkları meydanda. Beldesine verdiği hizmetleri tarih yazdı, yazacak. Şimdi de tecrübelerini, bilgi ve birikimlerini Türkoğlu ilçesi için kullanacak. Gördüğüm kadarı ile başkan Okumuş’a bu yörede ilgi ve teveccüh had safhada. Seçimi kesin alacağına inanıyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

BİR BAŞARI DİLEĞİ DE FİSKECİ’DEN

Faruk Bilgili ile birlikte Başkan Okumuş’u seçim bürosunda ziyaret eden Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci de inandığı, güvendiği, geçmiş hizmetlerine tanık olduğu Okumuş’a başarılar diledi.








Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.