ANA ARTERLERDEN MAHALLE YOLLARINA KADAR KARLA MÜCADELE
Başkan Mehmet Karaca, Türkoğlu ilçesi genelinde karla mücadele çalışmalarının gece gündüz kesintisiz bir şekilde devam ettiğini ifade etti.
Karaca, “Ana arterlerimiz başta olmak üzere, mahalle yollarımız, cadde ve sokaklarımızda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Ekiplerimiz karın başladığı ilk andan itibaren sahada olup, ulaşımın güvenli ve kesintisiz olması için büyük çaba sarf ediyor.” dedi.
EKİPLERİMİZLE KARLA MÜCADELEDE HIZ KESMEDEN İLERLİYORUZ
Türkoğlu Belediye Başkanı, zorlu kış koşullarına rağmen, ekiplerin büyük bir özveriyle çalıştığının altını çizdi. Başkan Karaca, "Ekiplerimiz, tüm araç ve ekipmanlarıyla birlikte ilçemizin en ücra köylerine kadar ulaşarak, ulaşımın güvenli olmasını sağlamak için yoğun bir şekilde çalışmaktadır." dedi.
Karla mücadele çalışmalarına dair detaylar veren Karaca, tüm mahallelerdeki cadde ve sokakların temizlenmeye devam edeceğini, çalışmaların 7/24 esasına dayalı olarak sürdürüleceğini belirtti. Karaca, Türkoğlu Belediyesi olarak halkın güvenliğini her şeyin önünde tutarak, hiçbir aksama olmadan hizmet vereceklerini söyledi.
TÜRKOĞLU’NDA KARLA MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR
Başkan Karaca, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilememek adına karla mücadele çalışmalarının süreceğini belirtti. Karaca, “Hemşehrilerimizin güvenliği ve günlük yaşamın aksamaması bizim için çok önemli. Zorlu kış şartları ne kadar ağır olursa olsun, karla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek” şeklinde konuştu.
VATANDAŞLARA GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN UYARILAR
Başkan Karaca, kar yağışının yoğun olduğu saatlerde vatandaşların dışarı çıkmamalarını tavsiye ederken, mecburiyet halinde kış lastiği kullanmalarını ve trafik kurallarına dikkat etmelerini istedi. Ayrıca, kar küreme ve tuzlama çalışmalarının hızla tamamlanabilmesi için ekiplerin çalışmalarına kolaylık sağlanmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.