ALPEDO’DAN AŞURE İKRAMI

ALPEDODAN AŞURE İKRAMI
GÜNCEL

Cafe ve dondurma sektörünün son senelerdeki parlayan yıldızı Kervan Pastanesi, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı sebebiyle gerçekleştiren aşure şenliğinde, çevre halkına ve müşterilerine aşure ikramında bulundu.

 Serinkent kavşağında, Binevler yolu üzerinde bulunan Kervan Pastanesi önünde pişirilen ve hayli zengin malzemeden oluşan bir kazanlık aşure, yaklaşık 750 kişiye dağıtılırken, aşureden yiyen vatandaşlar aşurenin lezzeti ve zengin malzemesi karşısında minnet duygularını gönderdiler.



Rüstem Çetinkaya
’nın bereket duası ardından ilk ikramı yapan Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ile Kervan Pastanesinin Binevler şubesi sorumlusu Hüseyin’nin gayretleri ile aşure misafirlere ikram edildi.


Aşure gününde Kervan Pastanesinin müdavimleri ile Mustafa Peker ve Kervancıoğlu ailelerinin tanıdıkları, dostları ve müşterileri aşurenin lezzeti karşısında h9ayranlıklarını dile getirdiler.