ALPEDO DONDURMALARI ŞİMDİ DE ÇİN’DE…

GÜNCEL

Kervan@alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, geçtiğimiz günlerde, çalıştay için şehrimizi onurlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın Mehmet Özhaseki ve diğer konukları, Adana yolu üzerindeki fabrikasının bahçesinde ağırlamış, mükemmel bir ev sahipliği örneği sergilemiş, yaptığı 3 tonluk dondurma şov başta bakan Özhaseki olmak üzere tüm konukların takdir ve hayranlığını kazanmıştı.

 

Alpedo markasını yedi düvele tattırmış, taşımış, şehrimizin de tanıtım elçisi olmuş bir işadamı. Kahramanmaraş ve Türkiye sınırlarını da aşmış, kıtalar arası ülkelere şubeler açarak, hem markasını, hem şehrimizi tanıtma görevini başarı ile üstlenmiş. Şimdi Çinliler de alpedo dondurması yiyecekler.



KITALARARASI TANITIM ELÇİSİ

Çin, dünyanın en kalabalık ülkesi. nüfusu hayli çok. Araştırma ve analizleri ile tanıdığımız Kervancıoğlu, Çin’in Dalian (Dalyan okunuyor) kentinde, ve Yiwu, Shenyang, Nanjing olmak üzere şubeleri ile faaliyetini sürdürüyor ve Çin halkına ‘Hakiki dondurma’ ikram ediyor.

Konu hakkında düşüncelerine başvurduğumuz kervan@alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, bunu diğer kıtalarda, ülkelerdeki şubelerin takip edeceğini belirterek, amaçlarının markalarını ve şehrimizi tanıtmak olduğunu, bu meselede üzerlerine düşen sosyal ve ekonomik sorumlulukları yerine getirmekten büyük mutluluk ve keyif aldıklarını kaydetti.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.