Ziyaretin manevi olarak değerli olduğunu ve yapacağı desteklerden dolayı Abacıoğlu’na teşekkür eden Erkoç, biz birlikte hareket etmenin getirdiği başarıyı bilen insanlarız, artık Kahramanmaraş için yeni bir dönem başlıyor. Kahramanmaraş’ın her noktasındaki insanları düşünen bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Gerekli yerde gerekli kişilerden yardım isteyeceğiz çünkü bizler bu kenti birlikte yöneteceğiz”diye kaydetti.
ABACIOĞLU’NDAN ERKOÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ABACIOĞLU’NDAN ERKOÇ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
GÜNCEL
AK parti oniki şubat aday adayı Nurettin Abacıoğlu, Kahramanmaraş büyükşehir adayı F.Mehmet Erkoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kahramanmaraş büyükşehir adayı F.Mehmet Erkoç’a hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Fatih Mehmet Erkoç’u parti binasında ziyaret eden Abacıoğlu Arkoç’a her zaman yanınızdayız mesajları vererek projelerinden bahsetti. Abacıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü,”Bizler Fatih bey ile herhangi bir ayrı gayrı bir şeyimiz olmayacak. Memleket için yola çıkan fatih bey’e hayırlı olsun diyorum. Önemli olan memleketimize hizmet. Bu konuda bize düşen görev ne ise biz yapmaya hazırız.”
Paylaş: