RÜSTEM KELEŞ MEMLEKETİNDE, SAKARYA ÜNİVERSİTESİNDE

EĞİTİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gene Sekreteri Dr. Rüstem Keleş, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı olarak atandı. Bayram sonrası Kahramanmaraş'a gelecek olan Keleş, mesai arkadaşları dostları ile vedalaştıktan sonra Sakarya'ya dönüş yapacak.

2019 yılı Haziran ayında, Hayrettin Güngör’ün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Genel Sekreter olarak Sakarya’dan gelerek göreve başlayan ve dolu dolu bir 6 yılı geride bırakan Genel Sekreter Dr. Rüstem Keleş, yeniden memleketine döndü, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde (18 mayıs 2018 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan 7141 sayılı kanun ile kurulan bir devlet üniversitesidir) öğretim üyesi ve rektör danışmanı olarak göreve başladı.

Hatırlanacağı üzere, 31 Mart 2024 mahalli seçimlerinden önce de kısa bir süre KASKİ Genel Müdürlüğüne vekâlet eden, mahalli seçim sürecinde ise Sakarya Büyükşehir Belediye başkan aday adayı, başarı hikâyeleriyle dolu zengin bir kariyere sahip, bilimsel yayınları ile dikkat çeken Rüstem Keleş’in Kahramanmaraş macerası sona erdi.

Göreve yaptığı 6 yıllık süre içerişinde karakteri, hizmet ve insan odaklı  çalışmaları yanında, ortaya koyduğu ve hayata geçirdiği birçok projeleri  sebebiyle takdir toplayan Dr. Rüstem Keleş’e, maraskimlik.com olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.