BAŞKAN TOLLU'DAN ÇOCUKLARA DESTEK

EĞİTİM

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kocahasanlı Yeni Mahalle İlkokulunu ziyaret etti. Erdemli Belediyesi, eğitime destek hizmetleri doğrultusunda tadilat ve çevre düzenlemesi yaptığı okullara her alanda hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Kocahasanlı Yeni Mahalle İlkokuluna ziyarette bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, öğrenciler ve öğretmenlerle taleplerini ve isteklerini dinlemek için bir araya geldi.

 

Erdemli Belediyesi, eğitime her alanda hizmet vermeye, ilçe okullarına destek olmaya devam ediyor. İstisnasız her okula talepleri doğrultusunda hizmet götüren Belediye, daha önce yıktığı ve yenisini inşa ettiği, basketbol ve voleybol sahaları armağan ettiği, boya ve tadilat işlerini gerçekleştirdiği Kocahasanlı Yeni Mahalle İlkokulunu Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile ziyaret etti. Ziyaret esnasında öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitime hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ve bu hizmetlerin devam edeceğini bildirdi.

ERDEMLİ'DE İZİMİZ VAR, GELECEĞE SÖZÜMÜZ VAR

Eğitim kurumlarına her konuda destek olduklarına ve bundan sonrada olacaklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni nesillerin vatana millete hayırlı birer evlat olabilmeleri için üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini bildirdi. En önemli sorumluluk alanlarının yeni kuşakların ülkeye hayırlı bireyler olması için gerekli hizmetleri fedakarca yerine getirmek olduğunu ifade eden Başkan Tollu, bunun için gereken her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.