banner1451
banner1461
 Tabi insanların beklentileri farklı. Herkesin ihtiyacı, talebi, hayattan beklentileri de farklı olunca, kimi siyasette bir yere gelmek, mecliste olmak ister, kimi makam-mevki, kimi koltuk, kimi de unvan peşinde olunca, garibana da aş ve iş kalıyor.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç oldu. Sayın Erkoç, inançlı, kararlı ve azimli bir insan. Halkın beklentilerini biliyor. Biliyor ve ona göre emin adımlarla gitmek istiyor güzergâha. Çalakalem projelerle yol acıkmak istemiyor.

Attığı adımlardan emin şekilde, şehri ayağa kaldıracak, seçim propagandaları döneminde verdiği sözleri yerine getirebilmek adına dikkatli hareket ediyor, sözlerini tartarak konuşuyor, arkadaşlarına da bunu telkin ediyor.

Milletin diline doladığı şey, Karamanlı Kavşağı ve üzerindeki Anadolu Çukurova bölgesindeki kavşak. Şimdi de buna Ulu Cami Kavşağı eklendi.

Biliyorsunuz, bu bölge tarihi eserler bakımından zengin. Üstelik de hemen altta Rıdvan Hoca Yeraltı Çarşısı var. Hem tarihi dokuyu koruyacaksınız, hem de ulaşımı rahatlatacaksınız.

Sabredin, başkanlar verdiği sözü tutacak, beklentiler de karşılığını bulacak.

YENİ REKTÖRE HAYIRLI OLSUN!

Yüksek öğrenimini Malatya’da, İnönü Üniversitesine tamamlamış biri olarak, yeni rektöre hayırlı olsun dileklerimi gönderiyorum buradan. Çalışan biri olarak, her ne kadar gazetemizin genel yayın yönetmeni isem de, bir kuruma, bir toplantıya katılma şansım, zamanım olmuyor.

Rektör sayın Durmuş Deveci’den de beklentiler fazla. Muhtemelen bu ayın ortalarında bir basın toplantısı düzenleyecek, basın mensupları ile tanışıp, düşüncelerini, projelerini anlatacak.

Bizim beklediğimiz, yeni birimler açması, öğrenci sayısını 50 binlere çıkartması, KSÜ’yü saygın eğitim-öğretim kurumlarından biri haline getirmesi…

BU YIL BEKLENTİLER YILI OLACAK!

Aynen öyle…

Sanayicilerden, siyasilerden, sivil toplum kuruluşlarından, yerel yöneticilerden beklenti içinde olan olana. Bunun içinde basından da beklentilerin olduğuna dair duyumlar alıyorum.

Bu arada, çalıştığım kurum KASKİ’den de beklentilerin olduğunu biliyorum ki, kimsenin endişesi olmasın, yetenekli, deneyimli çalışanlarımız ve yöneticilerimizle, halkımız 2015’te sıkıntı çekmeyecek, beklentilerin karşılığını fazlasıyla bulacaktır. Buna emin olun!

Yeni yılın hepimize yeni umutlar, müjdeler, bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum.

Ayrıca, Mevlid Kandili’nizi kutluyorum!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol