banner1451
banner1461

Bu 3 isim size neyi, kimi hatırlatıyor, bilin bakalım!

Gazetemizin geçmiş sayılarında, geleceğimiz gençleri kişilikleri dâhil, toplumsal sorumlulukları ile topluma örnek olarak gösterirken kuşkusuz unuttuklarımız, hatırlayamadıklarımız demek yanlış olur, yer darlığı sebebiyle sayfalara koyamadıklarımız olmuştur.

Biz sürekli başarı hikâyesi yazanlardan yanayız ve onların yanındayız.

Bu şehirde hikâyesi olan yaşı ne olursa olsun, genç olsun da çamurdan olsun misali, meslekleri bir tarafa, düzgün karakterleri, topluma kazandırdıkları, örnek tutum ve davranışları, çalıştıkları işletme veya firmalarda maiyetindekilere yaklaşımlarını sizlere tanıtırken, genç yetenek, o kadar da delikanlı Yaşar Kireçci’yi tabi ki unutmak mümkün değildi.

*

Ciddi, otoriter, o kadar da güler yüzlü, nezaket dolu bir insan sevgili Yaşar Kireçci…

Bu, sanıyorum bu genç delikanlı için yazdığım üçüncü, belki de dördüncü yazı. Allah ömür verirse, bu sayı daha da artacak ilerleyen aylarda, yıllarda…

Büyükle büyük, küçükle küçük olmayı meziyet saymış yiğit adam.

O’nu biliyorsunuz, tanıyorsunuz ve eminim ki seviyorsunuz. Benim kadar da olsa…

Kervanhan’ın işletme müdürü. Bir anlamda patronların, özellikle yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu’nun sağ kolu dersem abartmamış sayılırım.

Buna aynı işyerinde, yine sorumluluk sahibi olan kardeşimiz Mustafa Koca’yı da ilave edebilirim. O da omuzlarına binen yükün, sorumluluğun farkında olan bir idareci, müdür. Sert mizaçlı gibi dursa da, müşteri ilişkilerinde son derece nazik, o kadar saygılı…

Beğeniyorum kendisini.

*

Yaşar Kireçci ile devam edecek olursam, yöneticilik anlamında son dönemlere damgasını vuran adam. gelecek ondan çok söz edecek, bu kadar iddialıyım!

Her zaman farklı, her zaman bir numara. Hem basın mensupları, hem de müşteri nezdinde ayrı bir yeri var.

Ülkücü tarafı, net ve sağlam duruşu, kararalı tutumu, istikrarlı çalışması, işyeri disiplin ve ciddiyetini koruma ve sürekli kılma alanında ortaya koyduğu performans, sadece bizden değil, tüm müşterilerden on üzerinden on almıştır.

Helali hoş olsun!

Onu seviyoruz, takdir ediyoruz.

*

Yazıyı bitirirken, dünya markası kervan@alpedo’nun yüz aklarından başka kardeşlerimiz yok mu, tabi ki var.

Her zaman beyefendi, her zaman gülümseyen yüzünü müşteriye yansıtan kervan bistro yöneticisi Ali Şesgir, bistro ve kervan Kristal Şube Müdürü Hüseyin Koca da inanılır, güvenilir müşteri memnuniyetini özümsemiş başarılı işletmeciler, sorumlu müdürler.

Neticede büyük patronları çalışanların Hacı Babası Turgut Pekel ve kervan@alapedo yönetim kurulu başkanı sayın Sami Kervancıoğlu’nun en büyük yardımcıları. Otu çek köküne bak derler ya, o hesap işte.

Özetle, direksiyonda usta bir sürücü, muavinleri de işinin ehli olunca, yolcular da (yani müşteriler) emin ellerde!

Allah işlerini rast getirsin!