banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

YEŞİLTEPE MUHTARI US’TA!

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Veysel Us, 2009'dana beri bu mahallenin muhtarı. Başarılı ve o kadar da kalender insan. Mahallesinin sorunları içini canhıraş, heyecanla, aşkla-şevkle çalışıyor. Ancak kış mevsiminde ulaşım, eğitim ve sağlık gibi hizmetlerin sekteye uğramasından rahatsız. Mahallede bir ilkokul var ama yetersiz. Çocuklar çevre mahalle okullarına gidiyor. Oysa okul için 7 dönümlük yeri de hazır. Sürekli göç alan bir mahalle Yeşiltepe. Ve son seçimlerde yüzde 80 üzerinde AK Partiye oy vermiş. Muhtar US, Ballıca-Yeşiltepe Büğlek Caddesinin, Külliye'ye inecek yolun 22 metre olacağını söylüyor. Projede öyle. Ancak sorun olan 2 konut var ki, bu gelişmeye, bu hizmete mani oluyor. Büyükşehir Belediyesinden bu 2 konutun kamulaştırılmasını istiyor.

AFET EVLERİNİN MİADI DOLDU, ÇÜRÜK!”

1972’deki Dereli'deki sel felaketinden sonra bu bölgeye yapılan afet evleri ömrünü tamamlamış ve çürükler. Bu evlerin miadının dolduğunu belirtiyor. Kat sayısının da artırılmasının elzem haline geldiğini ekliyor, bu meselede Büyükşehir Belediyesine ve Dulkadiroğlu Belediyesinden desteklerini bekliyor.

Muhtar Us, "Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Hayrettin Güngör, hem de Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanımız sayın Necati Okay, inancım odur ki bu sorunları çözecektir, kendilerine şükranlarımı sunuyorum" derken, Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altuntel de, her iki başkanın azimle, gayretle, heyecanla il'e hizmet ettiklerini, onlarla gurur duyduklarını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol