Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

YERELDE 3’LÜ ZİRVE!
 Dondurma sektöründe dünya markası MADO yönetim kurulu başkanı Mehmet KANBUR, bu şehirde bir milletvekili kadar etkili isim. Cumhurbaşkanı ile direkt görüşebilen nadir isimlerden. Sektörde ve yerelde söz sahibi.

Muhalif kanadı ile bildiğimiz, haber ve yorumları ile her daim ses getiren, gündem oluşturan ve TRT’nin de uzun zaman Kahramanmaraş temsilciliğini başarı ile yürüten Fatih Nalbantbaşı, yerel yöneticilerin korkulu rüyası ve uykularını kaçıran gazeteci. Fincancı katırlarını ürkütmede üstüne yok. Dokunmayı, dokundurmayı seven kimse…

KANBUR, İSİM BAZINDA BELİRLEYİCİ

Zekeriya Bitmiş’i anlatmaya gerek var mı? Sanayici ve işadamları derneğinin kurucu başkanı, tekstilci, bugün itibariyle kendini günlük ve özel aşama adamış, ama siyasetten kopmamış, spor kadar bu şehri seven bir memleket sever adam.

Bu 3 önemli isim bir araya geldiğinde ne konuşur, tabi ki yerel yönetimleri, yerel siyaseti… Mehmet KANBUR, isim bazında bu şehirde etkili ve belirleyici bir işadamı iken, bu 3’lü sürekli bir araya geldiklerinde bu şehri konuşurlar, şehrin gündemini tartışırlar. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol