banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

YEREL VE ULUSAL BASIN DULKADİROĞLU'NUN SAHURUNDA
Farklı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Dulkadiroğlu Belediyesi, geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği sahur programını bu yılda büyük bir katılımla yaptı. Kahramanmaraş'ta görev yapan yerel ve ulusal gazetelerin yoğun ilgi gösterdiği sahur programında konuşan Belediye Başkanı Necati Okay, bu etkinliği bir kültür haline getirmek istediklerini kaydetti.

Bu yıl üçüncüsünü düzenleyecekleri Osmanlı geleneği olan bayram kahvaltısı gibi sahur programlarını da bir gelenek haline getirmeyi arzu ettiklerini aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Dulkadiroğlu İlçemizde Ramazan ayı çok yoğun etkinliklerle devam etmektedir. Her gün farklı bir mahallemizde iftar programları yapmaktayız. Bugün de şehrimizde görev yapan yerel ve ulusal gazeteci kardeşlerimizle sahur programında bir araya geldik. Geçen yılda bu organizasyonu yaptık. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz bayram kahvaltıları gibi sahur programının da bir gelenek haline gelmesini istiyoruz. Ramazan ayında sahur programı organize ederek gazeteci kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte sahur yaptık ve istişarelerde bulunduk. Yaptığımız ve yapacağımız projelerden bahsettik.  Davetimize icabet eden tüm basın mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum."
Başkan Okay, son olarak medyanın önemine değinerek, "İlçemize yaptığımız hizmetlerde gazeteci kardeşlerimizle de istişareler yapıyoruz. Bu istişareleri de böyle programlarda değerlendiriyoruz. Yerel ve ulusal basın mensupları bizler için çok değerlidir. Onların görüş ve öneriliri de bizim için aynı şekilde kıymetlidir" şeklinde konuştu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol