banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YENİDEN DİRİLİŞE BİR TUTKUM VAR

   

    Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ile çok sayıda davetli katıldı.
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nin hınca hınç dolu olduğu programda hemşehrimiz Stratejist Abdullah Çiftçi ve Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun konuşmacı olarak katıldı.

Program Hakkari’de meydana gelen mühimmat deposu patlamasında şehit olanlar başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

TÜGVA Kahramanmaraş İl Temsilcisi Furkan Seyithanoğlu’nun açılış konuşmasının ardından Dijital Dünya’nın geldiği nokta ve beraberinde getirdikleri konusunda bir konuşma yapan Stratejist Abdullah Çiftçi, dünya üzerinde yaşanan gelişmeleri aktardı.

Araştırmacı Yazar Abdurahman Uzun ise dijital dünya ile birlikte yaşanan son gelişmeleri, dünya üzerinde yazılan senaryoları ve oynanan oyunları dile getirerek, gençliğin her zaman uyanık ve dimdik ayakta durması gerektiğini ifade etti.

Programın sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç her iki konuşmacıya da birer buket çiçek takdim ederek: “Gerçekten güzel bir program oldu. Her iki konuşmacımıza da yürekten çok teşekkür ediyorum bizleri aydınlattıkları için. Daha nice programlarda kendileri ile tekrar görüşmek dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol