Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

YENİ NESLİN EMANETÇİLERİ KONGRE MERKEZİNDE BULUŞTU
Başöğretmen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler adına saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Erdemli Belediyesi Hizmet Tanıtım Filmi eşliğinde yemek verilirken, masaları dolaşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Toroslar Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna vatandaşları selamladı.

TÜRK MİLLETİNİN LİDER KARAKTERLERİNİ SİZLER YETİŞTİRDİNİZ

Selamlama sonrasında konuşma yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, öğretmenlere ne kadar teşekkür edilirse edilsin yetersiz kalacağını bildirdi. Türk kültür ve tarihinin asıl sahibinin; Bilge Kağanları, Sultan Alparslanları yetiştiren öğretmenler olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede bulunan tüm eğitim kurumlarının taleplerine göre onarım, bakım, eğitim materyali temin işlerini gerçekleştirdiklerini ve bünyesinde bulundurdukları kreş, lise ve ortaokul eğitime destek kurumları ile gelecek nesillerin hayata hazırlanmasına katkı sunduklarını bildirdi. Türk Milleti'nin lider karakterlerini yetiştirenlerin öğretmenler olduğunu ifade eden Başkan Tollu, tüm öğretmenlere minnettar olduğunu bildirerek sözlerini noktaladı.

BİR VÜCUDUN İKİ ELİ OLUP, EĞİTİME DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ

Programda öğretmenlere hitap eden Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 2019 yılında Mükerrem Tollu ile bir bedenin iki eli olarak hizmet ve yatırımlarına devam edeceklerini bildirdi. Öğretmenlerle ilgili hazırlanan filmin izlenmesi öncesinde konuşan Belediye Başkanı Hamit Tuna, eğitim olgusunun kutsiyetine değinerek, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Ebediyete kavuşmuş öğretmenlere Allah'tan rahmet dileyen Başkan Tuna, tüm öğretmenlere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol