banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YAZI BAŞKA, KIŞI BİR BAŞKA GÜZEL; BAŞKONUŞ

Yayla turizminin önemli merkezlerinden Başkonuş Yaylası, yılın belirli dönemlerinde değil, doğası, mavi ile yeşilin buluştuğu, karın ve güneşin bu coğrafyada dans ettiği bir güzellikler manzumesi iken, şiir tadındaki misafir ağırlaması ile her mevsim ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

BU MEVSİMDE, BEYAZ İLE YEŞİL NE GÜZEL UYUŞUYOR

Doyumsuz manzarası, nefes açan havası ve oksijen deposu ormanlarıyla ziyaretçilerini kendisine adeta hayran bırakan, kent merkezine 50 kilometredeki Başkonuş Yaylası, endemik bitki türleri yanında, özellikle bu mevsimde beyaz gelinliklerini giydiği coğrafyada sadece merkezden değil, çevre illerden gelen misafirlerin de akınına uğruyor.

HEM MESİRE, HEM KAMP ALANI

1.325 rakımlı, Başkonuş Yaylası, beyaz örtü ile çocukların olduğu kadar büyüklerin de kayak merkezine dönüşmüş adeta. Mesire ve kamp alanı olarak da müşterilerine hizmet veren, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, bungalov orman evleri ile çocuklar için oyun ve eğlence alanları, kır sporu, mini hayvanat bahçesi, piknik, çadır ve karavana kamp alanları ile Doğu Akdeniz’in kış tatil cenneti sanki.

YAKIN ZAMANDA BU BÖLGEDE DİZİ DE ÇEKİLECEK!

Türk ve Osmanlı’nın yaşam öyküsünü, tarihini, geleneğini, kültürünü anlatan tarihi dizilerden birisi, yakın zamanda Başkonuş’ta çekilecek ve ilerleyen aylarda film vizyona girecek, televizyonlarda gösterilecek.

KONRGE MERKEZİ VE KIR LOKANTASI BAŞKONUŞU DAHA CAZİP HALE GETİRECEK!

Şimdi yapımı süren kongre merkezi ve kır lokantasının da hizmete girmesiyle bölgenin tatil, sağlık ve turizm merkezi haline gelecek Başkonuş, şarkılara konu olacak derecede, her haliyle, her şeyiyle güzel bir yaşam alanı.

Nihavent makamında bir şarkı gibidir Başkonuş. Her mevsim içimden gelir geçersin türünden. Dinledikçe, dinlendikçe tadına doyamazsınız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol