banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

YAVŞAN YAYLASI YOLU GENİŞLETİLİYOR

Onikişubat İlçesi sınırları içerisinde kalan Yavşan Yaylasına ulaşımı sağlayan yolda genişletme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi genişletme çalışmalarının ardından bu yolda malzemeli bakım ve reglaj çalışmalarına başlayacak.

ULAŞIM DAHA KONFORLU OLACAK

Büyükşehir Belediyesi’nden yol genişletme çalışmalarına ilişkin yapılan açıklamada: “39. Tabiat Parkı olarak tescillenen Yavşan Yaylası’nda mevcut olan 5 metrelik stabilize yolda genişletme çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalarla yolumuzun genişliği 7 metreye ulaşıyor. Fatmalı Mahallemizden itibaren yaklaşık 12 kilometre uzunluğundaki güzergahta genişletme çalışmalarımızı tamamladıktan sonra malzemeli bakım ve reglaj çalışmalarımıza devam edeceğiz. Asfalt sezonunda ise bu yolumuzda asfalt ve bordür çalışmalarımızı da tamamlayarak halkımızın Yavşan Yaylasına daha konforlu bir şekilde ulaşımını sağlayacağız” denilerek bilgi verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol