banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

YAPDER YEŞİL EKONOMİ ÖDÜLLERİ
 YAPDER adına konuşan gazeteci Celal Toprak ve yayıncı Mehmet Gözcü, gelecek ve gelecek kuşaklar için yeşil ekonomiyi önemsediklerini söyledi.

 

Ödül alan isimlerin geniş bir jüri tarafından belirlendiğine dikkat çeken Toprak ve Gözcü, bu yıl ilk kez Türkiye ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunanlara vefa ödüllerini takdim edeceklerini kaydetti.

 

Konuşmaların ardından Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, SANKO Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na ödülünü sundu.

 

Abdulkadir Konukoğlu da Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İHA Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş ve sanayici Orhan Gürbüz’e, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu ise sanayici Murtaza Çelikel’e ödüllerini takdim etti.

 

SANKO Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, bu tür ödüllerin iş insanlarına moral verdiğine vurgu yaparak, organizasyon komitesine teşekkür etti.

 

Tören, ödül alanların birlikte fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol