banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

YABANCI DİPLOMATLARI KAHRAMANMARAŞ MUTFAĞIYLA TANIŞTIRDI

Şehrimiz Kahramanmaraş’ın Altın Değerler’inden World Master Chef Society (Dünya Master Şefler Birliği) Türkiye Başkanı ve AGADER Kurucu başkanı Executive Chef Fikret Özdemir, Türkiye de bulunan yabancı ülkelerin diplomatlarına Türkiye’den Portekiz’e Gastronomi yolculuğunda Kahramanmaraş ve Portekiz Mutfağına özgü yemeklerin tadımı ve konferansını gerçekleştirdi.

İzmir Bornova da Yaşar Üniversitesi ev sahipliğinde World Master Chef Society (Dünya Master Şefler Birliği) Türkiye Başkanı ve AGADER Kurucu başkanı Executive Chef Fikret Özdemir Türkiye de bulunan çok sayıda yabancı ülkenin diplomatlarına ülke mutfağımızı tanıttı.

MADO, ERDAL KANBUR FAKTÖRÜ

Portekiz Büyükelçiliği, Yaşar Holding, Yaşar Üniversitesi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, BN Hotels Thermal and Spa katkılarıyla doğduğu şehir Kahramanmaraş ve uzun yıllar yaşam sürdüğü Portekiz Mutfağının eşsiz yemeklerini yabancı diplomatlara tattırdı. Executive Chef Fikret Özdemir Türkiye’den Kahramanmaraş ve Portekiz ülkesinin seçkin yemeklerini tadım sunumu sonrası düzenlenen konferansta iki ülkenin zengin mutfak kültürü ve yemekleri konulu konferans verdi.

Executive Chef Fikret Özdemir konuşmasını amacım Kahramanmaraş mutfağını farklı ülkelere tanıtmaya devam edeceğiz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli diplomatlara ve destekleriyle bizlerin daima yanında olan markalarımıza Portekiz büyükelçiliğimize, Yaşar Holding, Yaşar Üniversitesi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, BN Hotels Thermal and Spa’ya katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol