Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

VEYSELLİ'NİN YÜZÜ TOLLU İLE GÜLÜYOR
Veyselli'de geniş kapsamlı bir çalışma başlattıklarını daha önce asfalt hizmetini vatandaşın ayağına sürdüklerini hatırlatan Başkan Tollu, şimdi de sathi asfalt çalışması yapıldığını belirterek, son yapılan çalışmalarla Veyselli mahallemizin yol sorununu çözmüş olacağız" diye konuştu.

VEYSELLİ EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Veyselli Mahallesi'nde yolların asfaltlandığını, böylece vatandaşların tozlu, topraklı, yollardan kurtulduğunu vurgulayan Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye olarak Veyselli Mahallesi'nin ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Diğer hizmetlerin de zamanında ve kaliteli yapılabilmesi için yolların kullanılabilir olması çok önemli. Asfaltlama çalışmamız bittiğinde de asfaltın girmediği yollarada parke taşı çalışmalarımız devam edecektir. Şu an Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda rekor düzeyde hizmet üretiyoruz. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz. Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt ve parke hizmetini götürmeye devam ediyoruz. Erdemli’nin yayla mahallelerinde asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmama hedefinde adım adım ilerliyoruz. Vatandaşımız bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyor, hayırlı uğurlu olsun."

BÜLENT ASLAN: TOLLU SAYESİNDE HİZMETLE TANIŞTIK

Erdemli’nin iki dönemdir Tollu'yu tercih ederek gelişime ve yeniliklere imza atmasının ardından son derece isabetli bir karar verdiklerini belirten Veyselli Mahallesi'nde Bülent Aslan, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sayesinde hizmetle tanışır olduklarını söyledi. Veyselli'nim tüm eksiklerinin adım adım Tollu sayesinde çözüme kavuştuğunu dile getiren Aslan, mahallelerine yapılan hizmetler sayesinde Veyselli halkının yüzünün güldüğünü söyledi. Asfalt yol konusunda son derece ciddi hizmet aldıklarını sözlerine ekleyen Aslan, mahallesi adına yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve ekibine sonsuz teşekkür ettiklerini ifade ederek desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol