banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

VATANDAŞ YAPILAN YOLLARDAN MEMNUN
 Yol ve asfalt ile ilgili görüntülü videosunu bize gönderen bir vatandaş, “Senelerdir bu yollarımız toz toprak içindeydi. Büyükşehirden, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan Allah razı olsun!” diyen vatandaşlar, teşekkürü peş peşe sıralıyorlar.

Yenicekale veya Andırın civarında yaşadığını tahmin ettiğimiz, ancak ismini vermeyen bir vatandaşımız, “Bu yolların yapılacağını hayal bile edemezdik, bakıyorum şimdi büyükşehirle birlikte hayaller gerçeğe dönüşmüş. Allah devlete, millete zeval vermesin.” diye konuştu, “Batı köyleri daha önce böyle yol görmedi. Şimdi bu yollardan güvenle, rahatla geçiyoruz. Kendisine dua ediyoruz, başarılarını, çalışmalarını takdir ediyoruz” ifadesini kullandı.

KÖSTEK DEĞİL, DESTEK OLUNMALI

Önemli olan icraat olduğunu söyleyen vatandaş, yapılanı, çalışmaları görmezden gelmenin kimseye fayda sağlamayacağını ifade ederek, özellikle CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da adını vererek, “Bunlar yapılanları görmüyorlar, çünkü bakar körler. Büyükşehir çalışıyorsa, ki öyle, köstek değil, destek olunmalı” dedi.

NOT: bu videoyu bize gönderen sevgili Erhan’a teşekkür ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol